Filma „Padoties aizliegts” vēl tikai trīs dienas kinoteātrī
Publicēts 12. janvārī, 2010.
Rīgas Kinostudijas jaunākā dokumentālā filma „Padoties aizliegts” vēl tikai trīs dienas – līdz 14. janvārim būs skatāma kinoteātrī „K Suns”. Biļetes cena - 1.90 LVL. Turklāt visas biļetes, kuras iegādātas uz kādu no šiem filmas seansiem, piedalīsies loterijā, un tās uzvarētājam būs iespēja baudīt romantisku nakti divām personām Vecgulbenes muižā.

Filmas seansi kinoteātrī „K Suns”:

Otrdien, 12.janvārī plkst.15.20

Trešdien, 13.janvārī plkst. 15.00

Ceturtdien, 14.janvārī plkst. 15.20

Filma „Padoties aizliegts” stāsta par spēcīgu, pretrunu plosītu un kolorītu personību, kas ap sevi uzjunda dramatiskas kaislības it visā – ģimenes attiecībās, sportā, sadzīvē, politikā, saskarsmē ar līdzcilvēkiem un pasauli kā tādu. Ģimenes galva Aivars Ritenieks savus dēlus Arni un Raiti jau no divu gadu vecuma trenē svarcelšanā, bet pusaudžu vecumā brāļi uzsāk bokseru karjeru. Pateicoties intensīvajai treniņu programmai, jauniešu karjera strauji virzās uz startu Olimpiskajās spēlēs.

Filmas sižets risinās ap sportistu iekšējiem konfliktiem un dēlu psiholoģiski saspringtajām attiecībām ar tēvu, bet līdztekus rit stāsts par cīņu ar sporta korupciju, birokrātiju un vispārējo situāciju valstī.

„Padoties aizliegts” stāstā caurvijas gan drāma, gan traģikomēdija, ko nodrošina kolorītie personāži. Filmas tapšanā izmantots arī unikāls ģimenes video arhīvs no 20. gadsimta 80. gadiem. Filmas radošo kodolu veido kinorežisors Dzintars Dreibergs un scenāriste - producente Elvita Ruka.  

Vairāk par filmu www.padotiesaizliegts.lv


Komentāri (1)
Aivars: Viss jau būtu labi, tikai kādēļ seansi ir pa dienu, darba laikā, kad cilvēkiem ir jāstrādā??? Ne jau visi ir palikuši bez darba. Ja ne lielākā, tad nu noteikti liela, daļa iedzīvotāju vēl strādā...
Ja seansi būtu vakaros, kinoteātris un filma būtu savākuši lielāku skatītāju daudzumu un lielākus kases ieņēmumus.
12/01/2010 13:19
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: