Filmu „Padoties aizliegts” iespējams noskatīties „Lattelecom” interaktīvajā televīzijā
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Rīgas Kinostudijas dokumentālā filma „Padoties aizliegts”, kas rudenī debitēja kinoteātrī „Parex Plaza” un līdz šā gada sākumam apceļoja vairāk nekā 20 Latvijas pilsētas, tagad ir pieejama „Lattelecom” interaktīvajā televīzijā.

Jaunāko Rīgas Kinostudijas dokumentālo filmu „Padoties aizliegts” „Lattelecom” interaktīvajā televīzijā ir iespējams noskatīties, izmantojot pakalpojumu „Video noma”, dodot iespēju dramatisko stāstu par sportistu Ritenieku ģimeni noskatīties tiem interesentiem, kuri to vēl nav paguvuši.

Filma „Padoties aizliegts” stāsta par spēcīgu, pretrunu plosītu un kolorītu personību, kas ap sevi uzjunda dramatiskas kaislības it visā – ģimenes attiecībās, sportā, sadzīvē, politikā, saskarsmē ar līdzcilvēkiem un pasauli kā tādu. Ģimenes galva Aivars Ritenieks savus dēlus Arni un Raiti jau no divu gadu vecuma trenē svarcelšanā, bet pusaudžu vecumā brāļi uzsāk bokseru karjeru. Pateicoties intensīvajai treniņu programmai, jauniešu karjera strauji virzās uz startu Olimpiskajās spēlēs.

Filmas sižets risinās ap sportistu iekšējiem konfliktiem un dēlu psiholoģiski saspringtajām attiecībām ar tēvu, bet līdztekus rit stāsts par cīņu ar sporta korupciju, birokrātiju un vispārējo situāciju valstī.

„Padoties aizliegts” stāstā caurvijas gan drāma, gan traģikomēdija, ko nodrošina kolorītie personāži. Filmas tapšanā izmantots arī unikāls ģimenes video arhīvs no 20. gadsimta 80. gadiem. Filmas radošo kodolu veido kinorežisors Dzintars Dreibergs un scenāriste - producente Elvita Ruka.

Vairāk par filmu www.padotiesaizliegts.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: