Padoties aizliegts - mēnesi uz lielā ekrāna!
Publicēts 13. oktobrī, 2009.
Kinoteātris atkārtoti pagarina filmas "Padoties aizliegts! rādīšanas laiku! Pirmā latviešu dokumentālā filma, kas debitējusi kinoteātrī „Parex Plaza”, - Rīgas Kinostudijas uzņemtais stāsts „Padoties aizliegts” – ne vien noturējusies repertuārā divas sākotnēji paredzētās nedēļas, bet tās izrādīšana jau otro reizi tiek pagarināta vēl par nedēļu. Tūkstošā skatītāja sagaidīšana jau otrajā nedēļā un filmas rādīšanas laika divkāršošana – tas ir rezultāts, kas pārspēj jebkuras filmu veidotāju cerības un gaidītos apmeklējuma rezultātus.

Kopš dokumentālās filmas „Atrasts Amerikā”, kas izraisīja milzīgu sabiedrības interesi un ir rekordiste Latvijas dokumentālā kino apmeklējuma ziņā, ir pagājuši seši gadi. Filma „Padoties aizliegts” ir pierādījums tam, ka sabiedrība atkal ir gatava uzklausīt patiesu stāstu par reāliem cilvēkiem un īstām emocijām. Pretēji iepriekš minētajai filmai „Padoties aizliegts” nav nominēta Lielajam Kristapam, norādot uz kino aprindu „elites” citādo gaumi, taču skatītāji to mīl, un tas ir pats galvenais.

Filma „Padoties aizliegts” stāsta par pretrunu plosīto un kolorīto personību, sportistu un treneri Aivaru Ritenieku un viņa dēliem, kuriem nākas cīnīties ar korupciju, birokrātiju un cilvēku savtīgajām interesēm, lai varētu nodoties savai kaislībai – sportam.

Filmas „Padoties aizliegts” radošā komanda izsludina jaunu konkursu – ikviens pēc filmas noskatīšanās ir aicināts dalīties savās atziņās un pārdomās, sūtot tās rakstiskā veidā uz e-pasta adresi liga.bizune@ad-omnia.lv. Darbi tiks publicēti filmas mājas lapā www.padotiesaizliegts.lv, bet piecu interesantāko stāstu autori no Rīgas Kinostudijas saņems īpašu balvu – iespēju kopā ar ģimeni un draugiem grupā līdz desmit cilvēkiem iejusties dažādos kino kostīmtērpos un piedalīties ekskluzīvā un neaizmirstamā fotosesijā.

Pēc izrādīšanas kinoteātrī „Parex Plaza” filma „Padoties aizliegts” un tās radošā komanda apceļos Latviju, viesojoties reģionālajos kinoteātros un kultūras namos

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: