"Padoties aizliegts" pārsteidz ar rezultātiem!
Publicēts 29. septembrī, 2009.
Pateicoties lielajam apmeklējumam, Rīgas Kinostudijas filma ”Padoties aizliegts” būs skatāma kinoteātrī „Parex Plaza” trīs nedēļas iepriekš iecerēto divu nedēļu vietā, tādējādi dodot iespēju ikvienam interesentam iepazīties ar sportistu Ritenieku ģimeni un viņu spītīgo cīņu pret netaisnību. Viena no filmas panākumu atslēgām – aktuāls, diskusiju veicinošs sižets un atvērtība skatītājiem.

Trešdien, 30.septembrī plkst. 19.00 pēc filmas „Padoties aizliegts” seansa kinoteātrī „Parex Plaza” neformālā gaisotnē klubā „Space Dog” (Vecpilsētas ielā 19) notiks skatītāju tikšanās ar filmas režisoru Dzintaru Dreibergu un filmas varoni Arni Ritenieku. Uzrādot kino seansa biļeti, alus maksās tikai 0,9 LVL.
Pagājušajā nedēļā skatītājiem jau bija iespēja satikt filmas režisoru Dzintaru Dreibergu. „Kad man nāca klāt nepazīstami cilvēki, vēlējās izteikties par filmu un dalīties savā pieredzē, sapratu, ka esam uz pareizā ceļa un diskusija ar sabiedrību ir jāturpina,” atzina Dzintars Dreibergs. Šonedēļ uz tikšanos režisoram piepulcējas klāt viens no filmas galvenajiem varoņiem – Arnis Ritenieks. „Padoties aizliegts” ar skatītāju veido dialogu ne tikai klātienē pēc kino seansiem, bet arī mājas lapā www.padotiesaizliegts.lv, aicinot iesūtīt savus pieredzes stāstus un piedalīties konkursā, turklāt šādu dialogu šo trešdien plkst. 16.50 veidos LVT7 raidījumā „SeMS”.
Savs viedoklis par filmu ir izveidojies jau aptuveni 800 cilvēkiem, kas nedēļas laikā ir noskatījušies filmu „Padoties aizliegts”.

Komentāri (2)
Chirix: Īsti nesapratu - 19os sākas diskusija vai seanss?
30/09/2009 09:51
Studējošais: 19.00 seanss, pēc seansa tikšanās Space Dog
30/09/2009 14:11
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: