Rīt filma "Padoties aizliegts"
Publicēts 13. janvārī, 2010.
Rīgas Kinostudijas jaunā dokumentālā filma „Padoties aizliegts” turpina apceļot Latviju. Rīt, 14.janvārī, plkst.18.00 filma būs skatāma Bauskas Tautas nama lielajā zālē (Kalna iela 18). Biļetes cena - 1.00 LVL. Pēc filmas skatītāji aicināti uz tikšanos ar „Padoties aizliegts” radošo grupu.

„Viesojoties Latvijas reģionos, vērojama liela atsaucība - pēc filmas noskatīšanās skatītāji aktīvi un vaļsirdīgi iesaistās diskusijās, atklājot paralēles viņu un filmas varoņu dzīvēs. Uzskatu, ka šī filma var kalpot kā lielisks palīgmateriāls skolotāju darbam. Cilvēciskais stāsts rosina pārdomas par ģimenes lomu sabiedrībā, sporta lomu ģimenes attiecībās, sociāliem un politiskiem procesiem valstī un to ietekmi uz cilvēku likteņiem. Tas viss liek aizdomāties un palīdz izprast sev aktuālos jautājumus,” saka Rīgas Kinostudijas valdes priekšsēdētājs un filmas producents Vents Horsts.

Filma „Padoties aizliegts” stāsta par spēcīgu, pretrunu plosītu un kolorītu personību, kas ap sevi uzjunda dramatiskas kaislības it visā – ģimenes attiecībās, sportā, sadzīvē, politikā, saskarsmē ar līdzcilvēkiem un pasauli kā tādu. Ģimenes galva Aivars Ritenieks savus dēlus Arni un Raiti jau no 2 gadu vecuma trenē svarcelšanā, bet pusaudžu vecumā brāļi uzsāk bokseru karjeru. Pateicoties intensīvajai treniņu programmai, jauniešu karjera strauji virzās uz startu Olimpiskajās spēlēs.

Vairāk par filmu www.padotiesaizliegts.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: