Šodien filma „Padoties aizliegts” Straupē!
Publicēts 11. decembrī, 2009.
Rīgas Kinostudijas jaunā dokumentālā filma "Padoties aizliegts" turpina viesoties Vidzemē! Šodien filma "Padoties aizliegts" skatāma Straupē! Seanss plkst. 16.00 Straupes kultūras namā (Plācis, "Tautas nams", Straupes pagasts, Pārgaujas novads, Cēsu rajons).

 

Filma stāsta par Aivaru Ritenieku. Pret viņu ir gan boksa federācija, kas dēliem Arnim un Raitim liedz piedalīties Olimpiskajās spēlēs, gan citi sporta klubi, gan dažkārt arī paša dēli, kas pusaudžu gados par spīti tēvam, kurš vēlējies izaudzināt profesionālus svarcēlājus, nolemj dot priekšroku boksam


Filmu „Padoties aizliegts” veido jaunais un daudzsološais kinorežisors Dzintars Dreibergs. Viņa Baltijas filmu un mediju skolas maģistra darba – mākslas īsfilmas „Meitene dejo” – pirmizrāde notika jūlija vidū un tika novērtēta ar augstāko atzīmi. Dz.Dreibergs pazīstams arī kā dokumentālās filmas „Dushechka”, kas iekļuva nacionālā filmu festivāla „Lielais Kristaps” laureātu vidū nominācijā „Labākā studentu filma”, veidotājs.

„Padoties aizliegts” producente un scenāriste ir Elvita Ruka, kuras filmogrāfijā ietilpst tādi Latvijas kino nozarē pazīstami darbi kā „Tārps”, „Blondie stāsti”, „Sekotāji”, „Čečenija savām acīm”, „Vienkārši pops” u.c.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: